NaslovnicaVijestiDok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je radio...

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je radio junak meča Antonio Rudiger

Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj utakmici četvrtfinala na Etihadu, Real je trijumfirao nakon izvođenja jedanaesteraca, a jedan od neizostavnih junaka tog susreta bio je Antonio Rüdiger. Iako je pridonio pobjedi svojim izvanrednim nastupom, Rüdiger se nije pridružio svojim suigračima u grupnom slavlju na terenu.

Rüdiger je bio posljednji koji je izvodio penal za Real nakon što je Andriju Luninu otkrio stranu na koju će Mateo Kovačić pucati. Njegov savjet golmanu pomogao je da prevare suparničkog golmana, čime je povukao svoju momčad u njihovo 17. polufinale Lige prvaka. Real Madrid sada drži rekord s najviše polufinala u ovom prestižnom natjecanju.

Dok je momčad slavila i dok je dio njih trčao kako bi se pridružio slavlju, Rüdiger je imao svoje vlastite planove. Izvukao se iz zagrljaja suigrača i u punom sprintu pretrčao više od polovice terena, krenuvši na suprotnu stranu.

Na sredini terena, okrenuo se prema svojim suigračima i gestikulirao rukom da ga prate. Rüdiger je zatim završio među navijačima Reala, dok je ostatak tima ubrzo potrčao za njim. Madridska momčad će u polufinalu Lige prvaka igrati protiv Bayerna.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!