NaslovnicaVijestiDOK SU SE UNITED I CITY SVAĐALI, ATLETICO TO ISKORISTIO: Španjolski klub...

DOK SU SE UNITED I CITY SVAĐALI, ATLETICO TO ISKORISTIO: Španjolski klub ponudio 126 milijuna eura za čudo od djeteta!

Manchester United i Manchester City su naizgled propustili transfer metu Joao Felixa nakon što je Atletico Madrid poslao ponudu od nevjerojatnih 126 milijuna eura za čudo od djeteta.

UNITED I CITY

Kako je The Sun ranije ovog mjeseca primijetio, City je navodno uložio veliku ugovornu ponudu za 19-godišnjaka u pokušaju da pobijede Uniteda u njegovom potpisivanju.

To dolazi nakon što je impresionirao za Benficu prošle sezone, postigavši 20 golova i 11 asistencija u 43 nastupa na višoj i mladoj razini.

Zajedno sa njegovim probijanjem u ekipu Portugala, nema sumnje da Joao Felix ima svijetlu budućnost ispred sebe za klub i zemlju i razinu interesa za njega u kombinaciji sa kalibrom ekipe spomenutih iznad, očito je da je on jedan od najtraženijih mladih talenata u Europi.

Njemačka U21 – Rumunjska U21: Najava polufinala Europskog prvenstva do 20 godina!

Međutim, čini se da se Atletico približava dogovoru da ga potpišu, budući da BBC Sport izvješćuje da su španjolski giganti napravili ponudu od 126 milijuna eura za portugalsku zvijezdu, što premašuje njegovu klauzulu o oslobađanjuu od 120 milijuna eura.

Primijećeno je da klub želi plaititi u ratama i da će to biti jedini kamen spoticanja ako Benfica bude preferirala novac unaprijed, ali bez spominjanja opipljive ponude koju je napravio Manchester United ili manchester City. Oni sada riskiraju da zaostanu u utrci.

Obje ekipe mogu bez sumnje iskoristiti kvalitetnog mladog talenta kao što je Felix, a Unitedu nedostaje ta tehnička kvaliteta i kreativnost u napadu.

Što se tiče Cityja, s David Silvom koji je potvrdio da odlazi na kraju sezone, mogli bi biti na tržištu za dugoročnu zamjenu Španjolca, ali čini se da Felix neće biti to rješenje.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!