NaslovnicaVijesti"Dokazat ću da je Manchester United napravio grešku mojom prodajom"

“Dokazat ću da je Manchester United napravio grešku mojom prodajom”

Novo pojačanje Real Sociedada i donedavni igrač Manchester Uniteda Adnan Januzaj izjavio je kako želi dokazati da je njegov bivši klub napravio veliku grešku dozvolivši mu da napusti klub.

Dokazat ću da je Manchester United napravio grešku mojom prodajom

Nakon šest godina provedenih na Old Traffordu, tokom kojih je postigao pet golova i upisao šest asistencija u 63 nastupa u dresu ‘Crvenih vragova’ u svim takmičenjima, ofanzivni veznjak je službeno napustio klub prošlog mjeseca, kada je za 8,5 miliona eura prešeao u Real Sociedad.

22-godišnjak je sa klubom iz San Sebastiana potpisao petogodišnji ugovor, a Manchester United je u pregovorima uključio i otkupnu klauzulu za koju ga mogu vratiti u klub ukoliko bude igrao dobro.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Unatoč tome što mu Jose Mourinho nije pružio nijednu priliku za igru otkako je stigao u klub, Januzaj tvrdi kako portugalskom stručnjaku ništa ne zamjera, ali mu želi dokazati da je napravio grešku njegovom prodajom.

“Očito je da je on izvrstan trener, ali nisam imao dobar odnos s njim”, rekao je Januzaj za Manchester Evenening News.

“Poštujem ga mnogo jer je on taj koji mi je dozvolio da odem iz Manchester Uniteda. Ono što sada želim je dokazati da sam dobar igrač i da su napravili grešku mojom prodajom.”

Belgijski reprezentativac je prošlu sezonu proveo na posudbi u Sunderlandu, koji je ispao iz Premier lige. U 27 nastupa u svim takmičenjima nije postigao nijedan gol, a upisao je tek tri asistencije.

[su_watch_live_football]

[su_cashout]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!