Domagoj Vida otkrio šta je ‘prošvercao’ u Rusiju

Reprezentacija Hrvatske osvojila je povijesno srebro na SP u Rusiji, jedan od junaka Vatrenih bio je i Domagoj Vida, koji je otkrio šta je ‘prošvercao’ u Rusiju.

”Ni u najluđim snovima nisam se nadao tolikom dočeku u Miholjcu! Stigli su navijači iz cijele Slavonije, čak i iz Bosne i Mađarske. Nismo očekivali niti onakav doček u Zagrebu. Bili smo i umorni i iscrpljeni, ali baš nas je udarao adrenalin i nosila silna energija tih ljudi. Kako odbiti te ljude?”

“Jako mi je bilo žao u utorak u Miholjcu što se nisam uspio fotografirati sa svom djecom, potpisati im loptu, majicu, šal, bilo je tu i suza, ali moraju razumjeti, nisam stigao, nažalost, svima udovoljiti jer ih je bilo zaista puno.”

”Bili smo jaki u glavi, znali smo što možemo i vjerovali smo da možemo doći do kraja i uzeti titulu. Dogodilo se da smo počeli utakmicu negativnim rezultatom, ali jedan drugog smo ohrabrivali i govorili “ajde, ajde, nema veze, doći će i naši trenuci u utakmici i moramo ih iskoristiti”. Ipak, ne pita se tu samo nas, pita se uvijek i suparnika.”

“Bili smo puni vjere i, normalno, naši navijači na tribinama tjerali su nas da preokrenemo rezultat. Najteža nam je utakmica bila s Danskom jer je bila prekretnica, to je za nas već bilo finale. Izgubili smo od Portugala na Europskom prvenstvu i već je postojala etiketa. Znali smo, ako prođemo Dance, idemo do kraja, i tako je i bilo.”

”Na njegovu, a i našu žalost, liječnik je krojio našu sudbinu i što ćemo jesti. I nema tu puno filozofije: riža, tjestenina, piletina, puretina, i to je to. Ponekad bi nam poslije utakmice poslužili hamburger i pomfrit, no većinom je to bila stroga sportska hrana. Ali uspjeli smo prošvercati koji kulen. Nećemo u detalje, ali bilo ih je više komada, donio sam i ja svoje, ali je i Olić, i kulen i slaninu. Na kraju smo pozvali i dr. Zorana Bahtijarevića na jelo”, otkrio je Vida, koji ima farmu crnih svinja u nadomak Donjeg Miholjca, kako su uspjeli “slomiti” i liječnika Vatrenih.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.