NaslovnicaVijestiDonio odluku o svojoj budućnosti: Erling Haaland poslao poruku Borussiji Dortmund!

Donio odluku o svojoj budućnosti: Erling Haaland poslao poruku Borussiji Dortmund!

Erling Haaland nagovijestio da će ovog ljeta ostati u Borussiji Dortmund nakon što je potvdio da poštuje svoj ugovor usred interesa europskih klubova.

Donio odluku

20-godišnji napadač Dortmunda je bio u senzacionalnoj golgeterskoj formi i postigao je impresivnih 41 gol u 41 nastupu u svim natjecanjima.

Haaland je sezonu završio sa prvim trofejom u Dortmundu dok je njegova momčad ostvarila pobjedu protiv Leipziga (4-1) u finalu njemačkog kupa.

Zapanjujući podvizi norveške zvijezde u Njemačkoj privukli su interes klubova poput Chelseaja, Manchester Uniteda, Real Madrida i Barcelone.

Očekuje se da će Dortmund odbiti interes za Haalanda, čiji trenutni ugovor sa njemačkim klubom istječe 2024. godine.

Međutim, klub bi mogao imati problema sa zadržavanjem Haalanda idućeg ljeta kada njegova otpusna klauzula od 68 milijuna funti bude aktivna.

Haaland je priznao da mu je laknulo što je Dortmund osigurao nogomet u Ligi prvaka za sljedeću sezone, rekavši da je veliki obožavatelj tog natjecanja.

Norveški reprezentativac rekao je Viaplay Footballu: “Kao što sam već rekao, veliki sa fan Lige prvaka – i mislim da to svi znaju.”

“Bilo je olakšanje kada smo osigurali to mjesto. Bilo je stvarno važno.”

O ugovoru je rekao: “Pa, imam ugovor na nekoliko lijepih godina, tako da to poštujem.”

Zvijezda Dortmunda inzistirala je na tome da karijeru radi korak po korak i da u nogometu ima “velike snove”, zajedno sa željom da osvoji još trofeja.

“To je dobro pitanje. Ja sam jednostavan momak. Kad mi se nešto sviđa, jednostavno želim imati više. Kao što sam već i rekao. Kada postignem gol, uvijek jurim za sljedećim.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!