NaslovnicaVijestiDONIO ODLUKU O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Evo kada će Arsene Wenger preuzeti novi...

DONIO ODLUKU O SVOJOJ BUDUĆNOSTI: Evo kada će Arsene Wenger preuzeti novi klub!

Arsene Wenger, koji je klupu Arsenala napustio proteklog ljeta nakon čak 22 godine u londonskom klubu, potvrdio je kako se uskoro vraća trenerskom poslu.

Wenger preuzima novi klub u januaru

Naime, on je danas dao zanimljiv intervjuu za Sky Sports u kojem je priznao kako mu nedostaje njegov posao, te konačno otkrio kada će preuzeti novi klub. Na pitanje novinara kada će se to dogoditi, francuski stručnjak je odgovorio: “Na početku sljedeće godine.”

[su_bet365_koeficijenti]

Real Madrid je trenutno u potrazi za novim trenerom, a Wenger je, ako je vjerovati kladionicama, jedan od kandidata za dolazak na Santiago Bernabeu. Ipak, 69-godišnjak je odbio otkriti koji klub će biti u pitanju, te je rekao: “Bit će mi čudno trenirati novi klub, ali ne mogu vam reći koji će to klub biti, jer još uvijek ne znam. Bit ću negdje, ali ne znam gdje. Dobro sam se odmorio i dosta pratio nogomet, nedostaje mi sve.”

Wenger je dodao kako je sretan zbog sjajnih nastupa njegovog Arsenala ove sezone, koji impresionira pod vodstvom Unaija Emeryja. Rekao je: “Kad Arsenal pobijedi, ja sam sretan. Mislim da sam radio naporno i ostavio klub u jako dobrom stanju. Nakon svega, ja sam navijač poput bilo koga drugog, želim da pobjeđuju. Kao trener imate utjecaj, ne samo na karijere igrača, stil igre i rezultate, već i na strukturu i temelje koje dajete klubu. Jako je važno da klub ostane u dobrom stanju.”

‘Topnici’ trenutno zaostaju četiri boda od vodećeg Manchester Cityja u Premier ligi, a na pitanje da li mogu postaci prvaci ove sezone, Wenger je odgovorio: “Što da ne? Kada pogledate rezultate iz prošle sezone, kod kuće smo slavili 15 puta, dva puta odigrali neriješeno, te izgubili dva puta. U gostima nismo bili dovoljno dobri. Međutim, taj tim ima kvalitet. Imaju priliku da osvoje ligu, ali u ovom trenutku još je nekoliko jakih timova.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Stefan Ristovski uputio poruku navijačima Rijeke: “Ne mrzim vas, ali ste...

0
Dinamo je ostvario nevjerojatan preokret u derbiju 33. kola SuperSport HNL-a, pobijedivši Rijeku rezultatom 2:1, čime im je pobjegao na četiri boda, tri kola...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!