NaslovnicaVijestiDonnarumma se vraća u Seriju A: Nesretan u PSG-u!

Donnarumma se vraća u Seriju A: Nesretan u PSG-u!

Gianluigi Donnarumma je kako mediji javljaju vrlo nesretan u PSG-u i već sljedećeg ljeta bi se mogao vratiti u talijansku Seriju A.

Donnarumma se vraća

Talijanski reprezentativac se nadao da će imati dosta veću minutažu u francuskom klubu u koji je stigao kao slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor sa Milanom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Za sada ima samo dva nastupa u ligi kada je odmarao Keylor Navas, koji za sada drži poziciju prvog vratara u ekipi PSG-a.

Talijanski mediji sada pišu kako je Donnarumma nezadovoljan i da bi se mogao vratiti u Italiju. Povratak u Seriju A bi vjerojatno značio odlazak u Juventus, sa kojim je njegov agent Mino Raiola pregovarao i prije nego što je igrač otišao u Francusku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!