NaslovnicaVijestiDonny van de Beek napokon progovorio o minutaži na Old Traffordu!

Donny van de Beek napokon progovorio o minutaži na Old Traffordu!

Donny van de Beek je napokon prekinuo šutnju zbog nedostatka minutaže u Manchester Unitedu od njegovog visokog transfera iz Ajaxa.

Donny van de Beek

Van de Beek je slabo igrao pod vodstvom Olea Gunnara Solskjaera nakon što je na ljeto osigurao transfer od 35 milijuna funti.

Uzbudljivi nizozemski talenat započeo je samo dvije utakmice ove sezone, posljednji put protiv Leipziga u Ligi prvaka u srijedu.

Igrao je u veznom redu u utakmici u kojoj je United ostvairo pobjedu od 5-0 na Old Traffordu.

I govoreći uoči utakmice sa Arsenalom u Premier ligi, iskazao je svoju frustraciju zbog nedostatka nastupa za kluba.

“Igrači uvijek žele igrati utakmice. Trening je također lijep, ali utakmice…zato igrate nogomet”, rekao je putem Metra.

“Mislim da puno utakmica znači da se uvijek možemo poboljšati i siguran sam da ćemo pobjeđivati više ako ostanemo skoncentrirani.”

“Arsenal je pokazao da ima stvarno dobrih igrača i mislim da moramo biti koncentrirani.”

“Jučer smo pobiejdili i svi su sretni i to je dobro za samopouzdanje i atmosferu u svlačionici, ali sada moramo ići na tu utakmicu.”

“Očekuje se mnogo velikih utakmica. Gust raspored. Moramo ostati skoncentrirani i siguran sam da ćemo tada ostvariti još lijepih pobjeda.”

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!