NaslovnicaVijestiDonny van de Beek napušta Manchester United!

Donny van de Beek napušta Manchester United!

Donny van de Beek mogao bi ovog ljeta napustiti Manchester United, nakon samo jedne sezone u klubu. Navodno bi ga mogli iskoristiti u dovođenju jedne od glavnih meta ove sezone.

Navijači Uniteda su prošlog ljeta bili uzbuđeni kada su potpisali Van de Beeka iz Ajaxa za oko 40 milijuna funti, koji je bio sastavni dio nizozemskog kluba koji je stigao do polufinala Lige prvaka 2019. godine.

Nažalost, stvari se nisu pokazale onako kako se on nadao, te je započeo samo četiri utakmice u Premier ligi.

Van De Beek je proveo većinu vremena na klupi, a da stvar bude još gora, ozljeda ga je spriječila da učestvuje na Europskom prvenstvu.

Sada se čini kako bi na kraju tunela moglo biti svjetla za veznjaka, uz izvještaje da je Real Madrid spreman da ga dovede na posudbu.

Izvještaj Mirrora kaže da su Los Blancosi ponudili naknadu od dva milijuna funti kako bi ga doveli na Bernabeu na godinu dana, a zatim bi imali mogućnost da ga otkupe, stim da će ta naknada vjerojatno biti slična onoj koju je United platio prije godinu dana.

List također tvrdi da je Ajax razmatrao ponudu da svog bivšeg igrača vrati natrag u Eredivisie na godinu dana, ali to ne bi uključivalo mogućnost kupnje.

Ta ponuda ne bi uspjela za United, ne zbog mogućnosti kupnje, već zato što se Premier liga nada da će slanje Van de Beeka u Real pomoći pri dolaznim transferima, navodi Sun.

Njihova meta broj jedan je branič Reala Raphael Varane, kojem ugovor istječe na kraju sljedeće sezone, a navodno je spreman za prelazak iz kluba nakon 10 godina boravka u glavnom gradu Španjolske.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!