NaslovnicaVijestiDoping slučaj Paula Pogbe: Na pragu preokret situacije uz pojavu olakšavajuće okolnosti

Doping slučaj Paula Pogbe: Na pragu preokret situacije uz pojavu olakšavajuće okolnosti

U slučaju Paula Pogbe i njegovog pozitivnog testa na doping pojavljuju se novi detalji, a najnovija saznanja mogla bi značajno promijeniti tijek cijele priče. Također, kontraanaliza je potvrdila da je Francuz pozitivan na doping, no prema tvrdnjama Corriere della Sera, otkrilo se da je sama supstanca na koju je Pogba bio pozitivan drugačija od onoga što se pretpostavljalo.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako se prvotno činilo da je supstanca pronađena u urinu Francuza testosteron, koji je također zabranjen, prema tvrdnjama talijanskog lista, Pogba je bio pozitivan na al Dhea ili dehidroepiandrosteron. U čemu se razlikuju? Razlika je u tome što se Dhea, češće nazvan “hormonom mladosti”, često koristi kao klasični proizvod protiv starenja i za poboljšanje mišićne snage, te nije uvijek naznačen na etiketama proizvoda.

Ova informacija bi mogla motivirati Pogbine odvjetnike da podnesu novu pritužbu. Oslobađanja neće biti, ali ako se teorija potvrdi moguća je smanjena kazna. Pogba sada ima tjedan dana da iznese svoje obrambene dokaze koji će voditi prema sudskom postupku. U slučaju pozitivnog rezultata na testosteron, prijeti mu suspenzija u trajanju od dvije do četiri godine.

Ako se ovi navodi potvrde, Francuz bi mogao dobiti smanjenje kazne i možda nastaviti svoju karijeru, koju su mnogi već smatrali završenom.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!