NaslovnicaVijestiDortmund dovodi Bellinghamovog brata kako bi ga uvjerili da ostane u klubu!

Dortmund dovodi Bellinghamovog brata kako bi ga uvjerili da ostane u klubu!

Borussia Dortmund bi uskoro mogla poslati ponudu za Jobea Bellinghama, Judeovog mlađeg brata koji trenutno igra za Birmingham City.

16-godišnjak je godinama impresionirao na razini mladih slijedeći stope svog brata, koji je također započeo svoju karijeru na St. Andrewsu.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Dok još nije debitirao u prvoj momčadi za klub iz Zapadnog Midladsa, Jobe se ove sezone nekoliko puta pojavio na klupi u Carabao kupu.

Prema njemačkom Bildu, Borussia Dortmund će se zauzeti za mladog Bellinghama, djelomično u pokušaju da Judea zadrže u klubu još nekoliko godina.

Bellingham je prošlog ljeta došao u Njemačku, nakon što se već bio uspostavio u prvoj postavi Birminghama. 15 mjeseci nakon što je napravio taj transfer, 18-godišnjak je puno-pravni engleski reprezentativac i jedan od najboljih igrača Dortmunda.

Imajući to na umu, crno-žuti će vjerojatno učintii sve što mogu da ga zadrže u svom timu.

Očekuje se da će se dječak iz Stourbridgea u nekom trenutku vratiti engleskom nogometu, vjerojatno će krenuti stopama Jadona Sancha koji je ovog lejta napravio sličan transfer iz BVB-a u Manchester United.

Međutim, ako momčad Marca Rosea uspije dovesti Jobea, u klubu se vjeruje da bi se njegov brat onda odlučio ostati još par sezona.

Za razliku od svog brata, Jobe se uglavno koristi kao krilni igrač.

Do sada je ove sezone postigao tri gola u pet utakmica za ekipu Birminghama do 18 godina, a bio je i na klupi za dvije utakmice prve momčadi u Carabao Cupu protiv Colchester Uniteda i Fulhama.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!