NaslovnicaVijestiDortmund pronašao zamjenu za Sanchoa: Ogroman je talenat, a dovode ga za...

Dortmund pronašao zamjenu za Sanchoa: Ogroman je talenat, a dovode ga za samo 35 milijuna funti!

Borussia Dortmund je navodno ponudila 35 milijuna funti za krilnog igrača Valencije Ferrana Torresa, jer već započinje potragu za zamjenu Jadon Sanchoa.

Dortmund pronašao zamjenu

Torres je u prošlosti bio jako povezan sa Manchester Unitedom, ali budući da napadačev ugovor uskoro ističe sljedećeg ljeta, Valencia je spremna unovčiti 21-godišnjaka.

Prema pisanju Bilda u Njemačkoj, Dortmund je odbio platiti Torresovu klauzulu o oslobađanju od 87 milijuna funti, umjesto toga su ponudili 35 milijuna funti za Španjolca.

Divovi Bundeslige počinju da se pripremaju za život nakon Jadon Sanchoa, Engleza koji će izgleda napustiti klub.

United i Chelsea trenutno vode u utrci za potpis 20-godišnjaka, budući da je izvršni direktor Dortmunda Hans-Joachim Watzke otkrio da zvijezda može otići ako se plati ispravna cijena.

Španjolski internacionalac U21 Ferran Torres je svestran napadač, sposoban za igranje na bilo kojem krilu, kroz sredinu.

U svojih 35 nastupa ove sezone postigao je šest golova uz sedam asistencija.

Izvješteno je da se do osam klubova trebalo boriti za Torresov potpis, uključujući Unitedove rivale City, dok je tu također i Liverpool.

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio koji igrači Real Madrida nisu htjeli pucati penal

0
U četvrtfinalu Lige prvaka, Real Madrid je uspio nadmašiti Manchester City zahvaljujući boljem izvođenju penala, osiguravši svoje mjesto u polufinalu. U tom krugu će...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!