NaslovnicaVijestiDortmund službeno objavio: Haalanda dugo neće biti na terenu!

Dortmund službeno objavio: Haalanda dugo neće biti na terenu!

Dortmund je službeno objavio kako će neko vrijeme biti bez Erlinga Haalanda. Norvežanin je ozlijedio kuk i za povratak na teren će mu trebati vremena, rekao je trener Marco Rose, koji je objasnio da na napadača ne može računati više tjedana.

“Sada je vrijeme da se skoncentriram na svoj oporavak. Vratit ću se jači”, objavio je Haaland na društvenim mrežama.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Ovo je loša vijest za klub koji se trenutno nalazi na drugoj poziciji u Bundesligi sa samo jednim bodom zaostatka za vodećim Bayernom.

Haaland u ovom trenutku dijeli prvu poziciju na listi strijelaca sa Robertom Lewandowskim sa po devet postignutih golova. Ako računamo ostala natjecanja, Haaland je postigao 13 golova u deset utakmica.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!