NaslovnicaVijestiDortmund u pregovorima sa Real Madridom za zvijezdu od 45 milijuna eura!

Dortmund u pregovorima sa Real Madridom za zvijezdu od 45 milijuna eura!

Sportski direktor Borussije Dortmund Michel Zorc rekao je da će klub razgovarati s Real Madridom u vezi s Achrafom Hakimijem.

Dortmund u pregovorima

Trenutačno je prema Transfermarktu procjenjen na 45 milijuna eura, 21-godišnjak je do sada igrao dobro za tim u Bundesligi ove sezone. U 30 nastupa u svim natjecanjima Hakimi je postigao šest golova dok je pružio isto toliko asistencija.

Zorc je rekao da će u narednim tjednima Dortmund razgovarati s Real Madridom o marokanskom internacionalcu.

Kako ga je citirao Goal.com, on je rekao: “S Real Madridom ćemo razgovarati u narednih nekoliko tjedana. Odluka nije na nama, ali Achrafov veliki razvoj, naravno, nije bio skriven ni od koga u Španjolskoj. S nama se osjeća ugodno. Oni [Real Madrid] znaju da ga želimo zadržati. ”

Hakimi se pridružio Borussiji Dortmund na posudbi iz Reala u ljeto 2018. godine i dosad je za njih upisao 58 nastupa, postigavši ​​devet golova uz 13 asistencija.

21-godišnjak je u posljednje vrijeme u dobroj formi i ne čudi što ga BVB želi zadržati. Međutim, sve se možda svodi na to hoće li ga Real Madrid htjeti pustiti za stalno.

Hakimi je nastupio tijekom Dortmundovog poraza od DFB-a Pokal od Werdera Bremena i bit će nestrpljiv za odigravanje impresivnog nastupa u subotu kada tim Luciena Favre bude igrao protiv Bayer Leverkusena.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!