NaslovnicaVijestiDOŠAO PROŠLOG LJETA, A VEĆ ODLAZI - BARCA U PREGOVORIMA SA DORTMUNDOM:...

DOŠAO PROŠLOG LJETA, A VEĆ ODLAZI – BARCA U PREGOVORIMA SA DORTMUNDOM: Za njega nema mjesta na Nou Campu – odlazi za 42 milijuna eura!

Barcelona je u razgovoru sa Borussijom Dortmund zbog moguće prodaje Malcoma u dogovoru koji bi koštao gigante Bundeslige 42 milijuna eura.

DOŠAO PROŠLOG LJETA

22-godišnjak je stigao na Nou Camp prošlog ljeta sa impresivnom formom sa Bordeauxom, a Guardian je napomenuo da je transfer u katalonske divove koštao oko 41 milijun eura.

Međutim, to nije planirano za Brazilca, jer je uspio napraviti samo 24 nastupa na svim natjecanjima prošle sezone, postižući samo četiri gola i dvije asistencije.

Malcom se trudio uvjeriti Ernesta Valverdea da mu pruži više prilika, jer ne samo da se borio za ulazak u početnih 11, nego je često bio izostavljen iz ekipe uzevši u obzir žestoku konkurenciju za mjesta zajedno sa pitanjima vezanim za kondiciju i formu.

Ajax – PSV: Najava finala nizozemskog Super kupa!

Zauzvrat, to je bilo daleko od idealne prve sezone u Barceloni, ali naposljetku je imao godinu dana da se smiri i prilagodi životu sa vladajućim prvacima La Lige, možda su neki pomislili da će dobiti priiku da dokaže svoju vrijednost u predstojećoj sezoni.

Nažalost za njega, čin ise da je Barcelona otvorena za prodaju, jer goal.com izvješćuje da su u razgovorima sa Dortmundom zbog mogućeg dogovora od 42 milijuna eura, što predstavlja malu dobit za španjolske divove unatoč Malcomovim borbama prošle sezone.

Zajedno sa dolaskom Antoine Griezmanna ovog ljeta, teško je vidjeti da Malcom dobiva previše prilika u Barceloni, a odlazak bi naizgled imao smisla za sve zainteresirane.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!