NaslovnicaVijestiDoskorašnji hrvatski reprezentativac pojačava Barcelonu u januaru?

Doskorašnji hrvatski reprezentativac pojačava Barcelonu u januaru?

Doskorašnji kapiten fudbalske reprezentacije Hrvatske Darijo Srna u siječnju će pojačati Barcelonu, prenose katalonski mediji. Kako se navodi, dugogodišnji desni bek Shakhtara i hrvatski reprezentativac, koji je i ranije bio želja Barcelone, dolazi zamijeniti Aleixa Vidala, koji nije ispunio očekivanja kao nasljednik Danija Alvesa.

darijo-srna

Luis Enrique trenutno na poziciji desnog beka prednost daje Segiju Robertu, koji je vezni igrač. Srna bi svojim iskustvom i kvalitetom bio idealno rješenje u borbi na više frontova, pišu katalonski mediji koji su danas objavili vijest da bi iskusni igrač mogao pojačati redove katalonskog giganta.

Darijo Srna je svoju karijeru počeo u Hajduku iz Splita u kojem je debitovao 1999. godine, a igrao sve do 2003. godine kada ga je kupio klub iz Donetska za koji je već odigrao 312 utakmica i postigao 32 pogotka.

Prije Hajduka, Srna je nastupao u Neretvi Metković gdje ga je trenirao njegov pokojni otac koji je preminuo za vrijeme minulog Europskog prvenstva, a Srna svojim suzama dirnuo cijeli nogometni svijet.

Što se tiče hrvatske reprezentacije, debitovao je davne 2002. godine i od tada nastupao 134 puta uz 22 pogotka, od nacionalnog dresa oprostio se na Europskom prvenstvu, nakon 14 godina igranja u bojama hrvatske reprezentacije.

Barcelona je na početku sezen u Primeri zabilježila tri pobjede i jedan poraz, dok je u Ligi prvaka uvjerljivo savaldala Celtic (7:0).

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!