NaslovnicaVijestiDouglas Luiz prekinuo sa najatraktivnijom nogometašicom na svijetu zbog ove fotografije

Douglas Luiz prekinuo sa najatraktivnijom nogometašicom na svijetu zbog ove fotografije

Ljubav između atraktivne nogometašice Alishe Lehmann (23) i igrača Aston Ville Douglasa Luiza (24) prekinuta je nakon što je Švicarka, objavila fotografiju koja je zasmetala njezinom sada već bivšem dečku. a zbog koje su se posvađali.

Švicarska nogometašica i članica Aston Ville Alisha Lehmann često se časti epitetima najatraktivnije igračice svijeta, a razlog njezinog ljubavnog kraha s Luizom je nevjerojatan.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kako prenosi The Sun, Brazilca su zasmetale izazovne fotografije za kalendar za koje je Lehmann nedavno pozirala.

“Nije mislio da treba učiniti tako nešto. Nakon mnogo prepirki i svađa, Alisha je jednostavno rekla da je dosta”, rekao je neimenovani izvor.

Dodaje se da je njihova veza navodno bila uzdrmana i prije nakon što su Lehmannove aktivnosti na društvenim mrežama privukle sve više pozornosti, a ljubomorni Luiz to nije mogao podnijeti.

Za sada ni Lehmann ni Luiz nisu komentirali vijest o prekidu. No, činjenica da je Lehman izbrisala sve zajedničke fotografije na svom Instagram profilu jasan je dokaz da je do prekida došlo.

Lehman je dospjela u središte pozornosti nakon što su britanski mediji u studenom prošle godine objavili da je prekinula sa suigračicom Ramonom Bachmann te se na kraju okrenula Douglasu Luizu.

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!