NaslovnicaVijestiDOVELI GA PROŠLOG LJETA, A VEĆ NAPUŠTA OLD TRAFFORD: Zvijezda Uniteda odlazi...

DOVELI GA PROŠLOG LJETA, A VEĆ NAPUŠTA OLD TRAFFORD: Zvijezda Uniteda odlazi u Seriju A!

Fiorentina je, kako se izvješćuje, poslala ponudu za potpis Manchester Unitedovog Freda, koji još uvijek nije napravio nastup za United u 2019/20 sezoni.

NAPUŠTA OLD TRAFFORD

Prema Independentu, brazilski vezni igrač je prošlog ljeta završio svoj transfer na Old Trafford iz Shakhtara Donetska za 52 milijuna funti, ali od tada nije uspio ispuniti očekivanja u čuvenom crvenom dresu.

26-godišnjak je bio ograničen na samo 17 nastupa u Premier ligi, nije uspio zaraditi mjesto u prvih 11 kod Jose Mourinha, prije nego što je ispao iz sastava i kod Ole Gunnar Solskjaera.

Fred nije bio uključen niti u jedno od posljednje tri utakmice Uniteda zbog nastavka špekulacija o njegovoj budućnosti u klubu, s tim da bi se europski transferni rok trebao zatvoriti 2. rujna.

Prema pisanju La Nazione preko The Suna, Fiorentina je poslala ponudu za transfer od 18 milijuna funti za veznjaka Uniteda, ali njegovi trenutno poslodavci će vjerojatno odbiti tu ponudu, jer žele naknadu kaja je bliža 27 milijuna funti.

Izvještaji navode da su divovi iz Serije A spremni unaprijed platiti 14 milijuna, a preostala četiri milijuna će biti plaćena u bonusima.

The Sun također dodaje da je United ovog ljeta već odbio nekoliko ponuda za posudbe za Freda, s tim da su željeli prodati Brazilca na trajnoj osnovi, a ne privremeno.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!