NaslovnicaVijestiDOVEO GA U CHELSEA 2018. GODINE, A SADA GA ŽELI U JUVENTUSU:...

DOVEO GA U CHELSEA 2018. GODINE, A SADA GA ŽELI U JUVENTUSU: Maurizio Sarri zatražio od odbora da mu dovedu zvijezdu Chelseaja!

Menadžer Juventusa Maurizio Sarri, kako se izvješćuje, zatražio je od klupske hijerarhije da mu pokuša obezbjediti ponovni susret sa braničem Chelseaja, Emersonom Palmierijem ovog siječnja.

DOVEO GA

Stvari su počele vrlo dobro za talijansog taktičara od njegovog prelaska u Torino prošlog ljeta, jer ih je nakon 12 utakmica doveo do vrha tabele Serije A i osigurao im mjesto u nokaut fazi Lige prvaka.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Juventus nije bio uvijek tako uvjerljiv, premda nisu uvijek dominirali svojim utakmicama, ali su ostvarivali pobjede i to je jedino bitno, a savršeni primjeri su pobjede nad Milanom i Lokomotivom Moskvom prije međunarodne pauze.

Ipak, Sarri je do sada vodio Juventus pravim putem, ali čini se da želi još jedno ključno pojačanje u siječnju, kako bi ojačao svoju obranu.

Kao što je izvijestio Calciomercato, u izdanju časopisa La Repubblica, menadžer Juventusa želi osigurati ponovni susret sa lijevim bekom Emersonom iz Chelseaja, a sugerira se da je taj zahtjev već uputio odboru kluba.

25-godišnjak je upisao 27 nastupa pod vodstvom Sarrija na Stamford Bridgeu i sada se nada da će uspjeti da ga otme Plavcima.

On je do sada ove sezone odigrao osam nastupa pod vodstvom Frank Lamparda, jer se čini da je on ključni dio njihovih planova, pa ostaje da se vidi hoće li Chelsea uzeti u obzir njegovu prodaju.

S obzirom na nedostatak dubine kvalitete u tom dijelu terena, Juventus se još jednom snažno oslonio na Alexa Sandra, koji je gotovo uvijek prisutan za aktuelne prvak u Seriji A sa Blaiseom Matuidijem i Mattia De Sciglioom koji su uskočili u dvije utakmice koje je propustio.

Najnovije vijesti

Thiago Silva napušta Chelsea

0
Thiago Silva (39), brazilski branič, napustit će Chelsea na kraju tekuće sezone nakon četiri godine u klubu iz zapadnog Londona. Engleski prvoligaš objavio je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!