NaslovnicaVijestiDrakonske kazne za Atletico i Real Madrid

Drakonske kazne za Atletico i Real Madrid

Dva najveća madridska kluba u Europi, Real i Atletico Madrid kažnjeni su od strane FIFA-e istom mjerom kao i Barcelona 2014. godine, tako da madridski klubovi neće moći prijavljivati igrače do 2018. godine nakon što je žalba koju su uputili FIFA-i na ovu odluku odbijena.

real-madrid-sevilla-uefa-super-cup-08092016_tvfe6co2n2pj1fy4ybhvjne3p

Ova dva kluba optužena su za kršenje FIFA propisa koji se odnose na zaštitu i transfer maloljetnika. I nakon što su njihove žalbe odbijene, doživjet će istu subinu kao i Barcelona koja je ovom mjerom kažnjena prije dvije godine.

“Žalbeni odbor FIFA-e odlučio je da odbije apelacije španjolskih klubova Atletico Madrid i Real Madrid i Žalbeni odbor potvrđuje kaznu koji se odnosi na zaštitu maloljetnika.”, stoji u priopćenju FIFA-e

“Realu i Atletico zabranjeno je registrirati nove igrače na nacionalnoj i međunarodnoj razini naredne dvije godine zbog kršenja članaka 5, 9, 10, 19bis kao i priloge o 2. i 3. Pravilnika o statusu i transferima igrača. “, stoji u istom priopćenju.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!