NaslovnicaVijestiDrama u Francuskoj četiri kola prije kraja

Drama u Francuskoj četiri kola prije kraja

Uzbudljiva završnica očekuje nas u svim ligama peticama, a tako i u francuskom prvenstvu, gdje prognozirani prvak PSG nije uspio da se otarasi konkurencije prije samo finiša sezone.

Drama u Francuskoj

Sada četiri kola prije kraja bogati Parižani sa bodom zaostatka gledaju u leđa Lilleu, dok im sa bodom manje za vratom puše Monaco.

Lille nema toliko zahtjevan raspored do kraja, a prema stanju na tabeli najteže bi im trebalo biti protiv petoplasiranog Lensa. Osim u ligi, PSG igra još u Ligi prvaka i kupu, a u prvenstvu ih ovog vikenda očekuje susret protiv Lensa na domaćem terenu gdje su favoriti sa kvotom 1.40, ali i sedmoplasirani Rennes u sljedećem kolu.

Lille u ovo kolo ulazi kao favorit protiv Nice sa kvotom 1.44. Oni doma u Ligue 1 ove sezone pobjeđuju svega u 53% utakmica, dakle možemo reći nešto više od svake druge.

Znatno bolji skor imaju na gostovanjima. Sa druge strane Nice na gostovanjima gubi na svega 35% utakmica, dakle svaku treću. Statistički ako uzimamo u obzir samo ove informacije šanse da Lille pobjeđuje su manje od 50% pa bi samim tim koeficijent na Lille trebao biti preko 2,00…

Što se tiče Kovačevog Monaca, oni su još uvijek živi u kupu, dok će susret sa Lyonom u nedelju reći mnogo toga o njihovim izgledima za osvajanje naslova. U tom susretu su blagi favoriti sa kvotom 2.30 u bet365 kladionici.

Najveće šanse kladionice daju PSG-u na kojeg je kvota da će osvojiti prvenstvo 1.57, ok je na Lille 2.62. Monaco je ogroman autsajder, ali itekako imaju realnu šansu za naslov po kvoti 15.00 u bet365 kladionici.

RASPORED DO KRAJA PRVENSTVA:
35. kolo
PSG – Lens
Lille – Nice
Monaco – Lyon
36. kolo
Lens – Lille
Rennes – PSG
Reims – Monaco
Lyon – Lorient
37. kolo 
Lille – St. Etienne
Monaco – Rennes
Nimes – Lyon
PSG – Reims
38. kolo
Angers – Lille
Brest – PSG
Lens – Monaco
Lyon – Nice

Bet365 kladionica, najveća i najpopularnija online kladionica, ima fantastičnu promociju u kojoj daje 100% bonus dobrodošlice novim igračima. Toplo preporučujemo da odmah otvorite bet365 račun za klađenje i uzmete bonus dobrodošlice.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!