NaslovnicaVijestiDres jednog od najskupljih Unitedovih pojačanja neće biti dostupan u prodaji, razlog...

Dres jednog od najskupljih Unitedovih pojačanja neće biti dostupan u prodaji, razlog je apsurdan

Svi su ludi za Rasmusom Højlundom u Manchester Unitedu, ali mnoge navijače je razočarala činjenica da nisu mogli pronaći dres kluba s imenom nove zvijezde u službenim fan shopovima kluba. Razlog za to je izuzetno bizaran.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Iako postoji velika potražnja za dresovima jednog od najskupljih transfera ljetnog prijelaznog roka, Manchester United nije uspio dodati njegovo ime na dresove.

Zašto? Zbog odsustva slova “Ø”, koje se koristi u danskom alfabetu. Klub je stoga odlučio pričekati da dresovi s originalnim imenom stignu u trgovine, umjesto da koriste alternativni oblik (Hojlund), kako to obično rade drugi klubovi. Veliki je to ekonomski gubitak za klub, koji se mora nositi i s nezadovoljstvom navijača, prenosi Corriere dello Sport.

Bivši napadač Atalante je početkom kolovoza prešao u Manchester United u transferu vrijednom 75 milijuna eura plus 10 milijuna eura bonusa, a debitirao je u nedavnoj utakmici protiv Arsenala u kojoj je Manchester poražen 3:1.

Najnovije vijesti

Drugoligaš šokirao sve osvajanjem kupa. Igraju Europu sljedeće sezone

0
Corvinul Hunedoara, rumunjski drugoligaš, senzacionalno je osvojio Rumunjski kup. Klub osnovan 1921. godine četiri puta je osvajao titulu prvaka druge lige, a najveći uspjeh...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!