NaslovnicaVijestiDrugoligaš šokirao sve osvajanjem kupa. Igraju Europu sljedeće sezone

Drugoligaš šokirao sve osvajanjem kupa. Igraju Europu sljedeće sezone

Corvinul Hunedoara, rumunjski drugoligaš, senzacionalno je osvojio Rumunjski kup. Klub osnovan 1921. godine četiri puta je osvajao titulu prvaka druge lige, a najveći uspjeh u rumunjskom prvenstvu im je treće mjesto iz 1982. godine. Osvajanjem kupa osvojili su svoj prvi trofej, što ih kvalificira za kvalifikacije za Europsku ligu.

Corvinul je do trofeja stigao pobjedama nad trećeligašem Jiul Petrosanijem (4:1 u trećem kolu), osiguravši tako mjesto u grupnoj fazi natjecanja. U grupi su redom pobijedili Chindiju (2:0), Sepsi (1:0) i Progresul (6:0). Zatim su krenuli s pobjedama protiv prvoligaša: u četvrtfinalu su nadigrali Cluj (4:0), u polufinalu Voluntari (3:1), a u finalu su savladali Oteful Galati nakon izvođenja jedanaesteraca (2:2, 3:2).

Najnovije vijesti

Zvijezda Manchester Cityja zatražila transfer od Guardiole: Želi veću minutažu i...

0
Julian Alvarez, 24-godišnji argentinski napadač Manchester Cityja i stroj za trofeje, zatražio je od Pepa Guardiole da ga proda. To izvještava Sam Lee, dopisnik...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!