NaslovnicaVijestiDunga: Neymar se mora nositi sa problemima van terena

Dunga: Neymar se mora nositi sa problemima van terena

Neymar se mora nositi sa problemima van terena, izjavio je Dunga. Kad god Neymar treba da se prijavi za internacionalnu dužnost sa Brazilom postoji problem van terena koji mu izaziva probleme, kaže trener nacionalnog tima.

Neymar se mora nositi sa problemima van terena

Trener Brazila, Dunga je frustriran sa tim problemima koji se dešavaju van terena što se tiču nejmara, ali je uvjeren da njegov kapiten može da se nosi sa njima i procvjetati za svoju zemlju.

Barcelonina zvijezda je imenovan u timu Brazila za kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo ovog mjeseca sa Urugvajom i Paragvajom.

Neymar će vjerovatno voditi Brazil na Copa America u junu i na Olimpijske igre u Rio, ali je uključen u istrage koje se odnose na utaju poreza i navodnih finansijskih zloupotreba njegovog transfera iz Santosa u Barcelonu na brazilskim i španskim sudovima. Igrač je negirao malverzacije u oba pitanja.

Sa 24-godišnjakom koji će na svojim ramenima nositi nade Brazila na Copa, Dunga je rekao da se njegov kapiten može nositi sa svim problemima na ili van terena.

[su_bet365_live_koeficijenti]

“Njegova odgovornost? To je isto kao Pele, Zico, Falcao,” rekao je trener Brazila.

“Oni su imali igrače koji su mogli da dijele odgovornost, ali svi mi u svijetu fudbala bi rekli da on ima najveću odgovornost.”

“Uprkos tome što je mlad, on ima veliko, veliko iskustvo. Kao trener Brazila, imam svoje probleme, mogu shvatiti. Razumijem da vlasti moraju raditi svoj posao i to savršeno razumijem.

“Znam samo jednu stvar – kad god je u pitanju Brazilska selekcija, postoji problem.”

“Ne želim da se miješam, ali kao trener, želim da svi igrači dođu ovdje sa mirnom situacijom.”

Donosimo vam dobitne listiće naših vjernih čitatelja i naravno način na koji smo zaradili 10.000 €. Na našem forumu možete pratiti tipove koje predlažemo na dnevnoj bazi, registrirajte se i kladite se sa nama. Također ćemo vam dati priliku da pokupite bonus od 200€ ukoliko ste novi igrač. Sve što trebate uraditi jeste da se registrujete. Ispod imate sve linkove koji će vam pomoći da postanete profesionalni kladioničar.

Ispod možete pogledati kako smo dobili 1.550 

Y7SRpgl

DOBITNI LISTIĆI

EVO KAKO SMO ZARADILI NA KLADIONICI 10.000€

REGISTRIRAJ SE NA SVIJETKLADJENJA FORUM

[su_bet365_200_bonus_mali]
[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!