NaslovnicaVijestiDUO OD 153 MILIJUNA FUNTI MIJENJA HAZARDA: Chelsea vjeruje kako će njihova...

DUO OD 153 MILIJUNA FUNTI MIJENJA HAZARDA: Chelsea vjeruje kako će njihova zabrana biti ukinuta na zimu – pet igrača koje žele dovesti!

Chelsea bi se navodno mogao vratiti u posao ovog ljeta, barem onoliko koliko se budu mogli natjecati na transfer tržištu.

DUO OD 153

Prema Daily Mirroru, Plavci izgledaju sigurni da bi njihova zabrana mogla da se ukine nešto ranije i već su počeli kontaktirati sa agentima kako bi objavili svoju namjeru.

Još nije jasno koliko bi Chelsea trebao potrošiti ili na koga će ciljati, ali divovi iz zapadnog Londona mogu biti konkurentni kao i svi kada je riječ o borbama za vrhunske talente.

Bili su pametni i doveli su Christian Pulišića već prošlog siječnja, čak iako nije došao sve do ljeta, a u posljednje su vrijeme također uspjeli pobijediti u utrci za velika imena poput N’Golo Kantea, Jorginha i Kepa Arrizabalage.

Nakon što nisu mogli dovesti nova pojačanja ovog ljeta, prodajući zvijede piput Eden Hazarda Real Madridu, Chelsea bi trebao uštedjeti novac za poboljšanje ovog pomalo iscrpljujućeg sastava koji je polako startao pod vodstvom Frank Lamparda.

Evo pet igrača za koje mislimo da bi Chelsea trebao dovesti ako im odobre transfere ove zime…

Wilfried Zaha

Paulo Dybala

Ruben Dias

Emre Can

Declan Rice

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!