NaslovnicaVijestiDUO OD 170 MILIJUNA + GOL MAŠINA KAO ZAMJENA ZA RASHFORDA: Evo...

DUO OD 170 MILIJUNA + GOL MAŠINA KAO ZAMJENA ZA RASHFORDA: Evo kako će izgledati sastav Crvenih đavola nakon zimskog prijelaznog roka!

Manchester Unitedu je potreban remont ovog siječnja, jer je klub slabo počeo sezonu, što pokazuje da sljedeći transferni rok jedva čekaju na Old Traffordu.

DUO OD 170

Iako su Crveni vragovi ovog ljeta dobro ojačani sa tri kvalitetna pojačanja u formi Harry Maguirea, Aarona Wan Bissake i Daniela Jamesa, izgleda da je još potrebno igrača u drugim područjima ove momčadi.

Manchester United možda izgleda kao da će promijeniti svog menadžera nakon prilično groznog početka Ole Gunnar Solskjaera otkako je trajno potpisao ugovor, ali postoji osjećaj da to zapravo nije srž njihovog problema.

Jasno je da mnogi igrači koji se redovno pojavljuju u startnoj postavi nisu baš za posao, a Marcus Rashford je posljednjih mjeseci zabrinjavao posebno zbog forme.

Jedna od mogućih zamjena mogao bi biti uzbudljiva mlada gol mašina Erling Haaland, kojeg je The Sun povezao sa Unitedom i koji izgleda kao vjerojatno novo pojačanje u siječnju.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Ali nije potrebno zamijeniti samo napadača, ovom Unitedu je također potrebno više kreativnosti, a trenutačne opcije za vezni red Uniteda zapravo ne rade svoj posao.

Svestrani igrač Bayer Leverkusena Kai Havertz, jedan je od najboljih mladih igrača na svijetu na ovom položaju, a 20-godišnjak je povezan sa Unitedom koji je navodno spreman platiti 90 milijuna funti za njega.

Njemački internacionalac bi mogao biti idealan partner kako bi se izvuklo ono najbolje iz Paul Pogbe, s tim da se Nemanja Matić i Fred muče u posljednje vrijeme.

Konačno, United se i dalje povezuje sa veznjakom Leicester Cityja Jamesom Maddisonom, a Daily Mirror predviđa da bi mogao koštati oko 80 milijuna funti.

Taj dvojac od 170 milijuna funti bi mogao biti idealan za otključavanje potencijala Haalanda koji dolazi zajedno sa njima, a ovaj potencijalni novi izgled Uniteda je zaista ogromno poboljšanje u odnosu na ono što Solskjaer ima u ovom trenutku.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!