NaslovnicaVijestiDUPLI TRANSFER OD 124 MILIJUNA FUNTI: Mauricio Pochettino nakon sjajne sezone dobio...

DUPLI TRANSFER OD 124 MILIJUNA FUNTI: Mauricio Pochettino nakon sjajne sezone dobio podršku iz uprave i pojačava momčad!

Tottenham je, kako se izvješćuje, ovog ljeta planirao dovesti dva velika pojačanja Giovani Lo Celsoa i Tanguy Ndombelea, koji su se pojavili kao vrhunske mete.

DUPLI TRANSFER

Spursi dolaze nakon impresivne sezone u kojoj su osvojili top četiri mjesta u Premier ligi i uživali u nezaboravnom nizu u Ligi prvaka.

Kako bi se sada održao taj poticaj za velike trofeje, Mauricio Pochettino će se nadati da će biti podržan u ljetnom prijelaznom roku kako bi ojačao svoju ekipu i nastavio sa tom potragom.

COPA AMERICA: Najava 46. izdanja ovog natjecanja!

Kako piše Mirror, Lo Celso i Ndombele se smatraju kao ključna pojačanja, iako je sugestirano da je ponuda od 53 milijuna funti već odbijena, dok je zvijezda Lyona procijenjena na 71 milijuna funti.

Zauzvrat bi Tottenham mogao potrošiti i više od 100 milijuna funti kako bi potpisao oba igrača pred sljedeću sezonu, te bi stoga ta dva igrača bili ključ u puštanju Christian Eriksena sa White Hart Lanea.

Vrijeme će pokazati hoće li Pochettino dobiti pojačanje koje želi, ali nakon što je čvrsto uspostavio klub kao vrhunskog kandidata u Engleskoj i Europi, zajedno sa dovršenjem novog stadiona, budućnost zasigurno izgleda vrlo sjajno za Spurse.

CONCACAF Gold Cup: Može li neko zaustaviti dominaciju SAD-a i Meksika

Međutim, to ne znači da će automatski imati ostvaren uspjeh na terenu, a kvalitetom i potencijalom koje posjeduju Lo Celso i Ndombele, može se reći da bi zasigurno pomogli Tottenhamu da poduzme sljedeći korak ako se ovi transferi dogode.

Možda je prioritet ipak zadržati trenutni sastav netaknut, a to znači da bi morali izbjeći pokušaj odlaska Eriksena s obzirom na to koliko je važan veznjak za ekipu bio u posljednjih nekoliko godina.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!