NaslovnicaVijestiDušan Vlahović napušta Juventus

Dušan Vlahović napušta Juventus

Transfer nogometnog reprezentativca Srbije Dušana Vlahovića iz Juventusa u Bayern je na korak do realizacije.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Dušan Vlahović, koji je imao mnogo problema s povredama tijekom ove sezone, uspio je postići samo 14 pogodaka u 42 utakmice dok je nosio dres Juventusa.

Massimiliano Allegri, trener Juventusa, nije bio zadovoljan Vlahovićevim učinkom i pružio mu je malo povjerenja tijekom sezone. Kao rezultat toga, Vlahović je odlučio promijeniti sredinu i Bayern se čini kao moguća destinacija za nastavak svoje karijere.

Telegraf izvještava da je Bayern pokazao poseban interes za Dušana Vlahovića. Bayernu je hitno potreban klasični napadač, posebno nakon odlaska Roberta Lewandowskog u Barcelonu, s obzirom da Eric Maxim Choupo-Moting ne zadovoljava kriterije koje Bayern traži u svom napadu.

Prema izvješćima, navodno je trener Thomas Tuchel osobno razgovarao s Dušanom Vlahovićem i istakao koliko je zainteresiran za njegov dolazak. Trenutno Bayern i Juventus pregovaraju o visini obeštećenja. Iako je prva ponuda Bayerna od 50 milijuna eura navodno odbijena, pregovori se nastavljaju.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Najnovije vijesti

Zlatan Ibrahimović preporučio svog bivšeg suigrača za trenera Milana

0
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ (42) je preuzeo ulogu savjetnika za sportska pitanja u Milanu ove sezone. Legendarni švedski centarfor aktivno sudjeluje u oblikovanju sportske politike kluba...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!