NaslovnicaVijestiDva fenomenalna talenta stižu na Stamford Bridge: Chelsea ih plaća 180 milijuna...

Dva fenomenalna talenta stižu na Stamford Bridge: Chelsea ih plaća 180 milijuna funti!

Bivši branič Chelseaja Frank Sinclair se raspravljao sa svojim starim klubom koji ovog ljeta namjerava potrošiti čak 180 milijuna funti na Jadon Sanchoa i Jude Bellinghama.

Dva fenomenalna talenta

20-godišnji Sancho etablirao se kao jedan od najvećih mladih talenata u Europi svojom formom za Borussiju Dortmund, postigavši ​​31 gol i osiguravši 42 asistencije u 90 nastupa.

Probijajući se i za seniorsku reprezentaciju Engleske, budućnost nadarenog mladića sigurno izgleda obećavajuće.

U međuvremenu, 16-godišnji Bellingham postigao je četiri gola i dvije asistencije u 35 utakmica za Birmingham City do sada ove sezone, gdje je već u početku karijere već napravio dobar dojam.

Chelsea je povezan s oba igrača, ali Sinclair je postavio pitanje hoće li Plavci, prema The Sunu, dobro potrošiti 180 milijuna funti.

Izvještaj navodi da, iako bivši defanzivni as visoko ocjenjuje Sancha, dovodi u pitanje hoće li ili neće ravno ući u prvu ekipu, pogotovo s obzirom na prisustvo Calluma Hudson-Odoija u sastavu.

Dok je Hudson-Odoi do danas impresionirao, on se nigdje nije pokazao na istoj razini kvalitete i odlučnosti kao Sancho u napadu, tako da to upitno od Sinclaira.

U međuvremenu, također je ispitivao je li Chelsea pravo mjesto za Bellinghama, jer inzistira na tome da tinejdžer mora redovito igrati da bi se mogao poboljšati i razvijati se, a možda neće dobiti priliku za to u Chelseaju.

To je zato što Sinclair vjeruje da su igrači koji prolaze kroz redove Chelseaja možda bolji od Bellinghama, pa sumnja u oba igrača, a Sancho vrijedi oko 150 milijuna funti, dok bi Bellingham mogao koštati 30 milijuna funti.

Iako je dobro vidjeti Sinclaira kako daje argument mladima Chelseaja da postanu prioritet, mnogi se sigurno neće s njim složiti, a navijači Plavaca će očajnički željeti da vide kako se dva talentirana mlada igrača pridružuju klubu kako bi dodatno ojačala momčad Frank Lamparda.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!