NaslovnicaVijestiDVA IGRAČA PRODAJU - DVA KUPUJU: Inter pravi ključne izmjene u siječnju...

DVA IGRAČA PRODAJU – DVA KUPUJU: Inter pravi ključne izmjene u siječnju – Conte pojačava svoju momčad!

Inter navodno razmatra svoje mogućnosti, jer Antonio Conte izgleda kao da će ojačati svoj sastav u siječnju kako bi pomogao svojoj ekipi da zadrži impresivan početak sezone.

DVA IGRAČA PRODAJU

Nakon što je preuzeo vlast tijekom prošlog ljeta, Conte je potrošio malo vremena za pretvaranje Intera u istinske natjecatelje, jer izgledaju u dobrom položaju da pritisnu Juventusa za titulu Serije A.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Dva rivala su zamijenila mjesta na vrhu tabele tijekom vikenda, ali Juventus ima malu prednost od jednog boda nad Interom nakon 10 odigranih utakmica.

Zajedno sa nadom da im se Liga prvaka nalazi u ravnoteži, dok oni sjede na drugom mjestu u skupini F sa ključnom utakmicom sa Borussijom Dortmund koja dolazi, Conte će znati važnost dodavanja kvalitete svom timu kako bi osigurao da oni mogu da nastave da se bore na više frontova.

Prema pisanju Gazzetta dello Sporta, tvrdi se da su Barcelonin igrač Arturo Vidal i Parmin bek Matteo Darmian na radaru Intera za siječanj, iako bi to moglo značiti odlaske Borje Valere i Valentino Lozara kako bi napravili mjesta u sastavu i stvorili finansijsku fleksibilnost.

S obzirom na iskustvo i kvalitetu koju par posjeduje, posebno na najvišoj razini u Seriji A, i drugim vrhunskim klubovima u Europi, to bi bio još jedan jasan pokazatelj stava Contea i Intera.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!