NaslovnicaVijestiDVA KLUBA IZ ENGLESKE POSLALA SKAUTE U PSV: Zvijezda PSV-a stiže u...

DVA KLUBA IZ ENGLESKE POSLALA SKAUTE U PSV: Zvijezda PSV-a stiže u Englesku!

Dva kluba iz Engleske poslala skaute u PSV.  Zvijezda PSV-a stiže u Englesku! Manchester United i Liverpool će se navodno boriti za jednog igrača nakon što izvještaji govore da su oba kluba poslala skaute da prate PSV-ovog braniča Stevena Bergwijna ranije ovog mjeseca.

DVA KLUBA

21-godišnjak je do kraja ove sezone bio u dobroj formi nakon impresivne prošle sezone, jer je postigao pet golova i četiri asistencije u samo 13 utakmica na svim natjecanjima.

Sa velikom karijerom koja je još uvijek ispred njega, on će se još uvijek razvijati i unaprijediti sa iskustvom i zrelošću, to sugerira da on može biti pravi talenat koji se kreće naprijed i izgleda da su Manchester United i Liverpool pratili njegov napredak do sada, a izgleda da će i u narednim mjesecima.

Prema Telegraphu, obje ekipe iz Premier lige su poslale skaute kako bi ga gledali u akciji ranije ovog mjeseca kada se PSV suočavao sa Interom u Ligi prvaka.

Vrijeme će pokazati da li ih je igrač uvjerio da naprave ponudu za njega i pokušaju ga oduzeti od nizozemskog tima, no izvješće dodaje da Bergwijn možda neće biti spreman da napusti svoj klub i domovinu još uvijek.

Možemo reći da je to razumljivo, još uvijek je mlad i željan poboljšavanja i redovite minutaže dok se pokušava ustabiliti u prvoj postavi PSV-a.

Sa Jose Mourinhom koji nije uspio dobiti najbolje nastupe od Alexisa Sancheza, Marcus Rashforda i Anthony Martiala, možda je vrijeme da portugalski taktičar izvrši izmjene u napadu.

Tamo bi Bergwijn mogao ponuditi drugačiju dinamiku i možda bi United bio bolji u napadu ove sezone, međutim teško je da će uspjeti da dovedu ovog igrača PSV-a u siječnju, jer on kao što smo naveli ne želi otići, barem ne još uvijek.

Kao i za Liverpool, nizozemska zvijezda bi mogla biti uzbudljiv dodatak za dodavanje kvalitete i dubine u momčadi pored igrača kao što su Mohamed Salah i Sadio Mane.

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!