NaslovnicaVijestiDva kluba iz Premier lige kontaktirala predstavnike Paula Pogbe. Žele ga dovesti...

Dva kluba iz Premier lige kontaktirala predstavnike Paula Pogbe. Žele ga dovesti u besplatnom transferu!

Paul Pogba bi sljedećeg ljeta mogao ostati u Englekoj, nakon što su se dvije ekipe iz Premier lige pridružile utrci za potpisivanje veznjaka Manchester Uniteda.

Kada je United potpisao s Francuzom koji se vratio iz Juventusa u ljeto 2016., oborio je svjetski rekord u iznosu od 89 milijuna funti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Sada se čini da će engleska ekipa izgubiti reprezentativca Francuske u besplatnom transferu, po drugi put u karijeri, a njegov ugovor istječe na ljeto.

Iako nije potvrđeno da će otići, čini se da su male vjerojatnoće da će ostati na Old Traffordu, s obzirom na njihove trenutne probleme.

Prema Sky Sports Newsu, dvije neimenovane momčadi iz Premier lige stupile su u kontakt sa predstavnicima Paula Pogbe.

Bilo je to teško vrijeme na Old Traffordu za Paula ogbu od njegovog povratka, a on nikada nije dosegao visine koje je njegov talenat nagovještavao na dosljednoj osnovi.

Posljednjih nekoliko godina bile su opterećene ozljedama, zbog kojih je propustio neke dijelove sezona, dok se United borio sa formom.

Osim problema na terenu, četverostruki pobjednik Serije A priznao je da se posljednjih godina bori sa depresijom.

Pogba je otkrio da su problemi počeli kada je Jose Mourinho bio glavni na Old Traffordu, te ga je natjerao da sumnja u sebe nakon što ga je izbacio iz ekipe.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!