NaslovnicaVijestiDva kluba iz Premier lige pokušavaju dovesti Thomasa Mullera!

Dva kluba iz Premier lige pokušavaju dovesti Thomasa Mullera!

Thomas Muller je navodno postao meta Evertona i Newcastle Uniteda, a ugovor napadača Bayerna istječe za 18 mjeseci.

Njemački reprezentativac još uvijek nije potpisao ugovor sa Bavarcima, a Christian Falk je izvijestio da ga obje momčadi iz Premier lige žele dovesti.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Bayern će morati donijeti odluku ovog ljeta ili riskirati da izgubi svoju najdugovječniju zvijezdu besplatno 2023. godine.

Muller je i dalje jedan od Bayernovih ključnih igrača nakon što je upisao nevjerojatnih 18 asistencija u 20 utakmica u Bundesligi ove sezone.

Također je postigao šest golova za momčad Juliana Nagelsmanna koji trenutno ima šest bodova prednosti u odnosu na Borussiju Dortmund.

Muller će vjerojatno napustiti klub na ljeto s obzirom na njegovu važnost u borbi za titulu ove sezone.

Everton i Newcastle se bore za opstanak nakon lošeg početka sezone. Everton je ostao bez renera nakon što su smijenili Rafaela Beniteza i pobijedili samo jednu u posljednjih 14 utakmica. Evertonu nedostaje kreativnost u veznom redu u kojem se oslanjauju na Demaraija Graya i Anthonyja Gordona.

U međuvremenu, Newcastle je u zoni ispadanja unatoč preuzimanju od bogatih vlasnika iz Saudijske Arabije.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!