NaslovnicaVijestiDVA MJESECA NAKON OTKAZA: Thierry Henry pronašao novi posao!

DVA MJESECA NAKON OTKAZA: Thierry Henry pronašao novi posao!

Nakon što je proveo tek 140 dana na poziciji trenera u francuskom velikanu Monacu, legendarni Thierry Henry će se po svemu sudeći vratiti svom starom poslu, koji je obavljao prije toga.

Henry pronašao posao

Naime, nekada jedan od najboljih napadača na svijetu dobio je ponudu od strane Belgijskog nogometnog saveza da se vrati u trenerski tim reprezentacije te zemlje.

Prije nego što je dobio posao u rodnoj Francuskoj, Henry je bio desna ruka izbornika Roberta Martineza na klupi ‘Crvenih vragova’. Međutim, nakon jako lošeg starta samostalne trenerske karijere, sada ga očekuje jako teška odluka, koja će dosta utjecati na njegovu budućnost.

U Monaco se nakon njegovog odlaska vratio bivši trener Leonardo Jardim, koji je klubu iz Kneževine donio stabilnost, a bili su čak u zoni ispadanja u jednom trenutku u francuskom prvenstvu. Potpredsjednik Vadim Vasilyev je nakon povratka Jardima izjavio: “Naš klub prolazi kroz vrlo izazovno razdoblje. Spreman sam priznati da osobno snosim odgovornost za ovu situaciju.”

“Moramo priznati kako smo tokom ljetnog prelaznog roka prodali previše ključnih igrača, i unatoč značajnim ulaganjima, napravljene su greške u dovođenju njihovih zamjena. Ovo nam nije omogućilo da stvorimo novi, konkuretan tim. Odluka o uručenju otkaza Leonardu Jardimu je također prerano donesena. Njegov period u Monacu, kao što sam to rekao i kad je otišao, ostat će zapamćen kao jedan od najboljih u povijesti kluba.”

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!