NaslovnicaVijestiDva prijatelja na kladionici dobila 395.000 funti. Pogledajte kakve bizarne oklade su...

Dva prijatelja na kladionici dobila 395.000 funti. Pogledajte kakve bizarne oklade su pogodili!

Dva prijatelja su na online kladionici Betfair dobili 395.000 funti na nevjerojatnim okladama u engleskom Carabao kupu.

Odmah su se pohvalili na društvenim mrežama, a da su stvarne, potvrdio je i sam Betfair koji je čestitao dvojici prijatelja Jacku Hutchingsu i Jonnyju Worthyju.

Betfair Hrvatska

Jonny Worthy je uplatio 10 funti, a njegov prijatelj ga je poslušao i prepisao listić te ga uplatio za samo 2.5 funte. Ta dva listića su im donijela ukupnu zaradu od 395.000 funti.

Nije čudan toliki iznos na listićima, s obzirom na to kakve su oklade igrali. Pogodili su Leander Dendoncker imati dva udarca glavom u okvir gola na utakmici Wolvesa i Tottenhama, gdje je kvota bila čak 251, a drugi par je bio da će Hakim Ziyech imati udarac u okvir gola izvan šesnaesterca sa obje noge na utakmici Chelseaja i Aston Ville. Tu je koeficijent bio ogromnih 176.

No, to nije sve. Na drugi listić su stavili okladu vezanu za Dendonckera te su dodali da će Ziyech imati najmanje dva udarca u okvir gola izvan šesnaesterca. Tu su uplatili pet funti, što im je donijelo jo 64.005 funti.

Uzmi 100% bonus do 100€ na Betfair kladionici

UZMI BONUS!

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!