NaslovnicaVijestiDva srprska reprezentativca idu u Arsenal

Dva srprska reprezentativca idu u Arsenal

Mikela Arteta se nada da će dovesti dva srpska reprezentativca Dušana Vlahovića Sergeja Milinkovića-Savića. Podsjećamo da se Juventus tereti za korištenje lažnog kapitala u finansijskim knjigama, te plaćanje igrača ispod stola tijekom pandemije korona-virusa, zbog čega bi mogli biti kažnjeni, oduzimanjem bodova i izbacivanjem iz Serije A.

Engleski mediji pišu kako bi Juventus mogao promijeniti svoju strategiju oko transfera sa prodajom igrača.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Vlahović i Milinković-Savić su igrali za reprezentaciju Srbije na ovom Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje su ispali iz grupne faze. Vlahović ima ugovor sa Juventusom do 2026. godine, a prema Transfermarktu on trenutno vrijedi 60 milijuna eura.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!