NaslovnicaVijestiDvije loše vijesti za Dinamo uoči susreta sa Salzburgom u Ligi prvaka....

Dvije loše vijesti za Dinamo uoči susreta sa Salzburgom u Ligi prvaka. Evo kako bi početni sastav trebao izgledati

Kako stvari stoje, Stefan Ristovski je otpao za današnju utakmicu Dinama protiv Salzburga u trećem kolu grupne faze Lige prvaka, dok zajedno sa njim u sastavu vjerojatno neće biti ni Mišića, jednog od ključnih igrača hrvatskog prvaka.

Dvije loše vijesti

Ante Čačić će zbog toga vjerojatno preći na formaciju 4-2-3-1 sa kojom igra u HNL-u, dok je prije koristio 3-5-2. U toj situaciji bi Ristovskog na desnom beku zamijenio Sadegh Moharrami, dok bi Robert Ljubičić sa lijeve strane prešao u vezni red umjesto Mišića. Na lijevom beku bi vjerojatno zaigrao Petar Bočkaj.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Za ostatak momčadi se već zna, na golu ćemo vidjeti Dominika Lovakovića, stoperi će biti Dino Perić i Josip Šutalo, Arijan Ademi igra u sredini sa Ljubičićem, a na krilnim pozicijama Dario Špikić i Mislav Oršić. Iza Brune Petkovića zaigrat će Luka Ivanušec.

Najnovije vijesti

Borussijino genijalno trolanje PSG-a postat će viralni hit s milijunima pregleda

0
Borussia Dortmund senzacionalno se plasirala u finale Lige prvaka na stadionu Wembley, gdje čeka pobjednika današnjeg uzvratnog susreta između Reala i Bayerna. Do finala...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!