NaslovnicaVijesti"Dvije noći nisam spavao nakon promašaja protiv Manchester Cityja"

“Dvije noći nisam spavao nakon promašaja protiv Manchester Cityja”

Nogometaš Crystal Palacea Luka Milivojević otkrio je da poslije promašenog penala protiv Manchester Cityja nije spavao dvije noći, ali da je sada znatno mirniji poslije pobjedničkog gola protiv Southamptona.

Milivojević je pred Novu godinu propustio nanijeti poraz lideru engleskog prvenstva, a onda je dva dana kasnije na Saint Marryju u finišu postigao fanatastičan pogodak za 2:1 i odveo svoju momčad izvan opasne zone.

“Moram biti iskren, nisam spavao dvije noći. Teško je propustiti kazneni udarac u posljednjem trenutku, pogotovo što je suparnik bio Manchester City, i to na našem stadionu. Hvala Bogu da sam postigao gol na sljedećoj utakmici ​​i pridonio pobjedi, presretan sam. Sada spavam bolje”, rekao je Milivojević, a prenosi Standard Evening.

[su_premierleague]

Bivši veznjak Rada, Crvene zvezde, Anderlechta i Olympiacosa prije duela s “Građanima” iskoristio je svih pet kaznenih udaraca za Crystal Palace, ali mu je šesti obranio Ederson.

“Nismo imali sreće, ali to je bila fantastična odbrana. Luka je ove sezone bio fantastičan sa penalima, ali bila je to izvanredna odbrana”, pružio je podršku svom suigraču golman Palacea Wayne Hennessey u izjavi za britanske medije poslije utakmice.

“Moram zahvaliti svojim suigračima, dali su mi veliku podršku, nitko mi nije rekao ništa loše. Dao sam pet penala, jedan sam propustio, i to zato što sam promijenio odluku u izvedbi. Nisam osjetio nikakav pritisak, samo sam htio šutirati po sredini i to sam učinio loše.”

Priznao je da mu nije bilo lako zaboraviti neuspjeh bijele točke već na sljedećoj utakmici.

“Stvarno smo htjeli tri boda. Ponosan sam što smo ih osvojili na teškom gostovanju, pokazali smo karakter”, zaključio je Milivojević.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!