NaslovnicaVijestiDvije seksi navijačice pokazale grudi i tako ometale igrače bejzbola u profesionalnoj...

Dvije seksi navijačice pokazale grudi i tako ometale igrače bejzbola u profesionalnoj američkoj MLB ligi!

Nakon što je Kinsey Wolanski na proljeće zasjenila finale Lige prvaka i napravila sjajnu reklamu za sebe i svog momka, što je na kraju prošlo sao sa smiješnom kaznom, Instagram zvijezde Julia Rose i Lauren Summer nisu prošle tako dobro nakon što su skinule grudnjak i pokušali omesti bacača na bejzbol utakmici.

Obično, doživotna zabrana ulaska na stadion u slučaju ozbiljnog prekršaja pogodi huligane, odnosno navijače koji unesu pirotehničku opremu u sportski objekt, utrčavaju na teren ili se fizički obračunaju, ali u američkoj profesionalnoj bejzbol ligi (MLB) dovoljno  je da promovišete golotinju da dobijete takvu kaznu.

[SRETNI PETAK] Otvori račun i uzmi 100€ bonusa dobrodošlice

Odmah iskoristi ekskluzivnu promociju koja vrijedi samo u petak do 23:59, otvori račun za klađenje i uzmi 100€ besplatnog bonusa dobrodošlice!


Iako je to bila bezazlena šala i sa kojom su željele privući pozornost bacača lopte, Julia Rose, i Lauren Summer dobile su doživotnu zabranu ulaska na stadione. Što se dogodilo? Prsate ljepotice koje su sjedile tik uz teren pokazale su grudi i navodno su pokušavale omesti bacača Gerrit Colea u susretu između ekipa Houston Astrosa i Washintgona.

Kako je to zapravo izgledalo, saznajte na videu ispod:

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!