NaslovnicaVijestiČak DVIJE ŠOKANTNE vijesti za navijače Liverpoola: Dok je transfer velike zvijezde...

Čak DVIJE ŠOKANTNE vijesti za navijače Liverpoola: Dok je transfer velike zvijezde pred sami kraj pao u vodu, još jedna zvijezda napustila klub sa Anfielda

U Liverpoolu ovih dana imaju pune ruke posla. Klub se suočava sa odlaskom još jednog nogometaša a navodno je propao već dogovoreni transfer sa veznjakom koji je trebao stići na Anfield.

navijače Liverpoola

Dok se prvi superstar Redsa Mohammed Salah još uvijek nada da će biti u mogućnosti nastupiti u prvov utakmici Egipta na mundialu u Rusiji za šest dana protiv Urugvaja, u gradu Beatlesa sastavljaju tim za sljedeću sezonu. I sve više i više imaju problema nakon obećavajućeg početka tjedna. tjedana.

>> AGENT ZVIJEZDE POTVRDIO: Trenutno pregovaramo sa Arsenalom!

Nakon najave dolaska Nabil Fekira za 52 milijuna eura nakon  već ozvaničenih transfera Naby Keite i Fabinha, sve se činilo perfektno za Liverpool. Ali sada se čini da transfer napadača Lyona može pasti u vodu. U Liverpoolu su postali skeptični što se tiče francuskog reprezentativca kada je obavljao ljekarski pregled bila skeptična kad je prošao liječnički pregled. Bolje rečeno, nije onako kao što su zamišljali.

[su_live_koeficijenti_v2]

Njegova sudbina još nije jasna, ali sudbina Emre Cana već je zapečaćena. Do zadnjeg dana su u Liverpoolu nadali da će produžiti ugovor s njim, ali na kraju nisu uspjeli te će Nijemac, koji je u Liverpoolu od 2014. sakupio  167 nastupa, posljednji u finalu Lige prvaka protiv Reala postati slobodan nogometaš. Najvjerojatnije će Juventus pojačati, a Liverpool za njega neće dobiti ništa. Klub će također zajedno sa Canom napustiti i John Flanagan.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!