NaslovnicaVijestiDVIJE ZANIMLJIVE PONUDE: Leonardo Jardim do kraja mjeseca preuzima jedan od ova...

DVIJE ZANIMLJIVE PONUDE: Leonardo Jardim do kraja mjeseca preuzima jedan od ova dva kluba!

Leonardo Jardim, bivši trener Monaca, nedavno je odbio multimilionski posao u Kini, jer je navodno dobio dvije zanimljive ponude iz francuske Ligue 1 i engleskePremier lige.

Portugalski trener Leonardo Jardim, koji je vodio Monako prije dvije godine do titule francuskog prvaka i polufinala Lige prvaka, na svoju adresu dobio je dvije zanimljive ponude. Zbog njegovih trenerskih sposobnosti za njega još uvijek vlada velika potražnja na tržištu pa je brzo odlučio ne prihvatiti ponudu kineskog Daliana Yifanga i nastaviti svoju trenersku karijeru u Europi.

RECEPT ZA USPJEH: Atletico Madrid priprema još jedno VELIKO iznenađenje!

Jardim je nedavno postao protagonist utjecajnog izraelskog agenta Pini Zahavija, a francuski mediji izvješćuju kako će ga upravo ono pokušati “instalirati” na klupu u Lyonu. Lyon, predvođen Brunom Genesiom, ne iskorištava puni potencijal svoje iznimno talentirane ekipe u francuskom prvenstvu, a motiv za Zahavija predstavlja Lyonova akademija, koji je u posljednjem desetljeću iznjedrila nekoliko izvrsnih nogometaša koji su kasnije za velike sume prešli u najbogatije klubove.

Francuska televizijska postaja TF1 tvrdi da je Jardim također na popisu kandidata za preuzimanje vodstva bivšeg engleskog prvaka Leicester Cityja, u kojem nisu zadovoljani radom Francuza Claudea Puelea.

Jardim je prije nekoliko mjeseci napustio klupu Monaca zbog loših rezultata a evidentno je da problem nije bio u njemu jer ekipa Monaca još uvijek zauzima pretposljednju poziciju u francuskom prvenstvu.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!