NaslovnicaVijestiDvije zvijezde Barcelone ne žele da Coutinho dođe na Camp Nou

Dvije zvijezde Barcelone ne žele da Coutinho dođe na Camp Nou

Unatoč tome što je Barcelona bila u potjeri za Philippe Coutinhom cijelo ljeto, bacajući novac na Liverpool kao što je to radio Floyd Mayweather u striptizu u Las Vegasu, čini se da ne smatraju svi na Camp Nou da je Brazilac baš nužna investicija.

Dvije zvijezde Barcelone

Izvještaji govore kako je Barcelona napravila nekoliko ponuda u iznosu o d 100 milijuna funti za Coutinha, a Liverpool je to lagano odbijao, dok je Barca tražila da pojača svoju momčad nakon odlaska Neymara u PSG.

Bivši igrač Intera je bio uznemiren zbog toga što se klubovi nisu mogli dogovoriti i navodno je Jurgen Kloppu rekao da nije zainteresiran za ostanak na Anfieldu. Međutim, transfer se nije dogodio i Coutinho je nastavio da igra za Liverpool, gdje je postigao četiri gola u osam utakmica za Redse ove sezone.

[su_live_koeficijenti_v2]

Međutim, španjolski medij Diario Gol izvještava kako su Andres Iniesta i Ivan Rakitić rekli menadžeru kluba da Brazilac nije potreban na Camp Nou i zatražili su da razmotri svoju ponudu za Coutinha u siječnju.

Razlog Iniestine i Rakitićeve molbe za odbor Balugrane je taj što oba igrača vjeruju da će puno manje igrati kada Coutinho stigne na Camp Nou, a Brazilac je viđen kao dugoročna zamjena za Iniestu.

Barca je upotrijebila veliki dio novca od Neymarove prodaje kako bi dovela Ousmane Dembelea na Camp Nou iz Borussije Dortmun u dogovoru vrijednom 135 milijuna funti. Međutim, Francuz je pretrpio ozljedu i neće moći nastupiti do nove godine.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Ozljeda Dembelea ipak nije utjecala na momčad Ernesta Valverdea, premda je Barca prva u La Ligi, sa četiri boda ispred drugoplasirane Valencije i pet ispred trećeplasiranog Real Madrida. Ipak, 33-godišnji Iniesta se u posljednjih nekoliko sezona mnogo ozlijeđivao i pitanje je vremena kada će mu biti potrebna zamjena, no pomirimo se sa tim, ušao je i u pozne godine. Sada je Coutinho označen kao Barcelonin preferirani izbor za dugoročnu zamjenu Inieste.

Izvješća u Španjolskoj pokazuju da bi Barcelona mogla ponovo testirati Liverpoolovu odluku u siječnju, ali će se sigurno susresti sa istim otporom sa kojim su se suočili tijekom ljeta, što će vjerojatno biti veća mogućnost da će Coutinho preći u Barcu na ljeto ukoliko oni i dalje budu zainteresirani.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Ove momčadi Arsenalu mogu donijeti naslov, City je prvak u slučaju...

0
Arsenal i Manchester City vode žestoku borbu za titulu prvaka Engleske. Nakon jučerašnjih pobjeda ovih timova, situacija ostaje nepromijenjena - aktualni prvaci imaju sve...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!