NaslovnicaVijestiDVIJE ZVIJEZDE DOLAZE - DVIJE ODLAZE: Manchester United dovodi dva veznjaka za...

DVIJE ZVIJEZDE DOLAZE – DVIJE ODLAZE: Manchester United dovodi dva veznjaka za 115 milijuna funti!

Manchester United bi mogao da napravi velike promjene na sredini terena sa potencijalnim transferima za Declana Ricea i Christiana Eriksena.

DVIJE ZVIJEZDE DOLAZE

Bio je to loš početak sezone za Crvene đavole, koje je Bournemouth pobijedio sa 1-0 u prošlom kolu.

Međutim, prema pisanju Goala, Solskjaer je dobio zeleno svjetlo za finansiranje transfera u iznosu od 80 milijuna funti za defanzivnog veznjaka West Hama Ricea već u siječnju.

Izvještaj sugerira da bi engleski internacionalac mogao zamijeniti Nemanju Matića, kojem je dopušteno da ode na kraju sezone, dok postoji pozitivnih vijesti i oko igrača Tottenhama Eriksena uslijed sumnji u Pogbinu budućnost.

Tvrdnja Goala je da su Spursi sada otvoreni za prodaju Eriksena u siječnju, jer se boje da će izgubiti danskog internacionalca u besplatnom transferu idućeg ljeta.

Bivši igrač Ajaxa je prethodno bio povezan sa Manchester Unitedom, koji tvrdi da bi Tottenham mogao tražiti oko 35 milijuna funti da ga pusti ove zime.

To bi moglo biti 115 milijuna funti potrošeno na zamjenu Pogbe i Matića – a može izgledati kao sjajan posao koji će donijeti poboljšanja za dva nedovoljno uspješna igrača na važnom području terena.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!