NaslovnicaVijestiDvije zvijezde Real Madrida odbile ponudu Newcastlea! Vlasnici iz Saudijske Arabije nudili...

Dvije zvijezde Real Madrida odbile ponudu Newcastlea! Vlasnici iz Saudijske Arabije nudili 100 milijuna eura!

Dvojac iz Real Madrida Casemiro i Eden Hazard su navodno odbili senzacionalni pristup Newcastlea u siječanjskom prijelaznom roku. 31-godišnji Hazard je imao dosta ozljeda tijekom svog neuspjeha u Madirdu, a sada je menadžer Los Blancosa Carlo Ancelotti navodno spreman prodati bivšeg igrača Chelseaja.

Belgijski krilni igrač povezivan je sa zapanjujućim povratkom u Premier ligu, a West Ham, Everton, Chelsea i Newcastle ssu povezani sa Hazardom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Hazard, koji je također privukao zanimanje bivšeg kluba Lillea, nedavno je rekao ne na ponudu koju je poslao Newcastle, a kojiu je Madrid prihvatio.

Prema Nacioanlu, Newcastle je bio spreman ponuditi 100 milijuna eura kako bi osigurao potpis Casemira i Hazarda iz Madrida ovog siječnja.

Španolski list tvrdi da predsjednik Madrida Florentino Perez nije ljubielj Casemira, te da bi prihvatio ponude za zvijezdu Los Blancosa.

Casemiro, koji će u veljači napuniti 30 godina, ima ugovor sa Madridom do 2025. i bio je ključna figura u veznom redu Los Blancosa.

Ovaj 29-godišnji brazilski veznjak je osvojio dva naslova La Lige, četiri Lige prvaka, Kup kralja i tri španjolska superkupa u svojih devet sezona u Madridu.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!