NaslovnicaVijestiTRANSFER BOMBA: Dvojac Intera na meti Chelseaja

TRANSFER BOMBA: Dvojac Intera na meti Chelseaja

Kako prenosi mediji iz Italije dvojac Intera je na meti Chesleaja, te će skauti Plavaca biti na utakmici Serie A koja se igra između Intera i Atalante.

Dvojac Intera

Naime, skauti Chelseaja će posmatratiti dvojac Intera Milana Skriniara i Antonija Candrevu. Kako prenosi portal InterNews Antonio Conte je baš zagrijan za štopera Milana Skriniara, te krilinog igrača Antonija Candrevu.

Nije prvi put da se u medijima pojavljuje informacija da je Candrevi na meti Chelseaja, jer se zna da njega trener Chelseaja Antonio Conte obožava.

30-godišnjak je pod ugovorom do 2020. godine, te se vjeruje da će iz Chelseaja poslati oko 30 miliona eura za njegove usloge.

Prošlog ljeta Skriniar je došao iz Sampdorije u Inter. Nerezzurri su ga platiti oko 23 miliona eura, a njegova vrijednost sada je znatno veća, jer ove ssezone igra fantastično u ekipi Intera.

[su_american_football_koef]

Milan Skriniar 22-godišnjak ove sezone je postigao i dva gola u prvih 12 kola Serije A, pokazao se kao glavni igrač u odbrani, te mu trener ekipe Lucian Spalletti vjeruje.

Nije samo Chelsea zainteresovan za Skriniara, Plavci imaju žestoko konkurenciju, jer ga i Barcelona silom želi dovesti u svoje redove.

Milan Skriniar je izjavio kako ga Barcelona ne zanima, te da nije zainteresovan da karijeru nastavi tamo.

“Poprilično sam zadovoljan početkom ove sezone, te želim ovako nastaviti i u budućnosti. Razočaran sam malo zbog neuspjeha sa reprezentacijom”, kaže Milan Skriniar, te dodaje:

[su_live_koeficijenti_v2]

“Moramo što prije zaboraviti šta se dogodilo, te se asocirati na obaveze u klubu. Naš cilj ove sezone je ulazak u Ligu prvaka, želimo da ostanemo prvi vrhu tabele Serije A.”

“Želimo biti fokusirani na cilj, utakmicu po utakmicu. Ne želim pričati o trofeju još je rano za to.”

“Mene Barcelona ne zanima, ma zapravo niko me ne zanima. Igrač sam Intera, te moj cilj je da igram za njega. Želim da pobjeđujem s Interom, te želim osvajati trofeje sa Interom”, završio je Skriniar.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!