NaslovnicaVijestiDvojica Hrvata dobila 20 dana zatvora i 1300 eura kazne zbog isticanja...

Dvojica Hrvata dobila 20 dana zatvora i 1300 eura kazne zbog isticanja ustaške zastave na utakmici

Općinski sud u Rijeci brzo je donio presudu dvojici Hrvata koji su 8. rujna na utakmicu protiv Latvije u Rijeci donijeli ustašku zastavu. UEFA je započela disciplinski postupak protiv Hrvatskog nogometnog saveza zbog rasizma i diskriminacije koji su se dogodili na utakmici kvalifikacija za Euro između Hrvatske i Latvije, odigrane 8. rujna na stadionu HNK Rijeka.


Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!


Kao posljedica toga, gotovo je sigurno da će Hrvatska 12. listopada igrati protiv Turske u Osijeku bez prisustva publike. Općinski sud u Rijeci pokrenuo je postupak protiv tri osobe, a presuda je donesena protiv dvije.

Prvookrivljeni D.C. mora platiti 1300 eura, drugookrivljeni D.S. bit će poslan u zatvor na dvadeset dana, a protiv trećeg postupak još traje.

Prvookrivljeniku i drugookrivljeniku također se zabranjuje prisustvovanje svim sportskim natjecanjima u kojima sudjeluje hrvatska nogometna reprezentacija na području Hrvatske uz obvezu javljanja policijskoj postaji u trajanju od dvije godine, kao i odlazak na utakmice hrvatske reprezentacije u inozemstvo uz obvezu predočenja putnih isprava i javljanja policijskoj postaji, također na dvije godine.

Hrvatski nogometni savez će podnijeti odvojene tužbe za naknadu štete protiv svakog od njih trojice.

Najnovije vijesti

(VIDEO) Ovakvog Salaha još nismo vidjeli. Pogledajte žestoku svađu sa Jurgenom...

0
Napeta atmosfera zavladala je među redovima Liverpoola nakon današnjeg susreta s West Hamom u Londonu, a razlog tome leži u žučnoj raspravi između egipatske...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!