NaslovnicaVijestiDvostruki prvak Evrope igrat će "najskuplju utakmicu na svijetu", mnogi ga žele...

Dvostruki prvak Evrope igrat će “najskuplju utakmicu na svijetu”, mnogi ga žele vidjeti ponovo u eliti

Nogometaši Nottingham Foresta, dvostruki europski prvaci iz 1979. i 1980. godine, nakon 23 godine imat će priliku vratiti se u elitni rang engleskog nogometa.

Nottingham Forest i Huddersfield Town igrat će 29. svibnja na stadionu Wembley za posljednje mjesto koje vodi u Premiership.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Fulham i Bournemouth izborili su izravan plasman, a o posljednjem sudioniku odlučit će finale play-offa Championshipa koji nosi naslov “najskuplje utakmice na svijetu”.

Naime, momčad koja u finalu play-offa uđe u premiership će, računajući TV i reklamna prava, te zaradu od utakmica, iduće sezone zaraditi nevjerojatnih 200 milijuna eura, a ako ostane u ligi, dobit će još 100 milijuna.

Nottingham Forest je izborio finale nakon što je u boljem izvođenju jedanaesteraca svladao Sheffield United sa 3-2. Forest je u prvom gostovanju slavio 2-1, a identičnom pobjedom uzvratio je Sheffield United, pa su jedanaesterci odlučili pobjednika.

Huddersfield Town je bio bolji od Luton Towna u dvije polufinalne utakmice. Nakon što je prva utakmica završila rezultatom 1-1, Huddersfield Town je u ponedjeljak na svom terenu slavio 1-0 u uzvratu i stigao do finala na Wembleyu.

Finale će se igrati 29. svibnja na stadionu Wembley. Mnogi bi željeli ponovno vidjeti Nottingham Forest u elitnom rangu engleskog nogometa prvi put nakon 1999. godine.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!