NaslovnicaVijestiDvostruki standardi kad je Real Madrid u pitanju!

Dvostruki standardi kad je Real Madrid u pitanju!

U kolumni Marce, poznati španjolski novinar Juanma Rodriguez piše o tome kako je ‘kraljevski klub’ zaslužio puno bolji tretman u javnosti od onog koji trenutno dobiva. Kako bi potkrijepio svoju tvrdnju Rodriguez je u svojoj kolumni ‘Real pati zbog dvostrukih standarda‘ usporedio utakmice PSG protiv Barce sa onima protiv Reala.

Prošlogodišnju utakmicu prvog kola osmine finala Lige prvaka PSG je na svom stadionu dočekao Barcelonu u sasutavu:

PSG XI: Trapp, Meunier, Marquinhos, Kimpembe, Kurzawa – Rabiot, Verratti, Matuidi – Draxler, Di Maria i Cavani

Dok je ovogodišnju utakmicu u Parizu PSG istrčao u sastavu:

PSG XI: Areola, Alves, Silva, Marquinhos, Berchiche – Verratti, Motta, Rabiot – Mbappe, Di Maria i Cavani

Prošle godine Emery i njegova momčad svladili su Barcelonu 4-0 i svi su pričali o moćnom PSG-u koji će sada jurišati na naslov prvaka Europe, a Barceloni će trebati čudo da se vrati. Dok je Real slavio u Parizu rezultatom 1-2 i to na način da domaća momčad nije stvorila ozbiljniju opasnost po gol Keylora Navasa.

[su_cashout]

U uzvratnoj utakmici prošle godine PSG je istrčao u sastavu:

PSG XI: Trapp, Kurzawa, Silva, Marquinhos, Meunier – Rabiot, Matuidi, Verratti, Draxler, Lucas i Cavani

U toj utakmici Barcelona je slavila rezultatom 6-1 protiv PSG-a i tako napravila najveći comeback u povijesti Lige prvaka. Bila je to utakmica o kojoj će navijači Barcelone, ali i nogometni fanataci pričati generacijama. Ono što u toj predivnoj Barceloninoj priči smeta novinaru iz Madrida jest puno veće gloficiranje Barceloninog prolaza protiv PSG-a nego Realovo.

PSG je ove godine jači nego prošle godine, doveli su Mbappea i Neymara za 400 milijuna eura, a uz to i Dani Alvesa koji je trebao svojim iskustvom i pobjedničkim mentalitetom pomoći ovoj momčadi. Uza sve to, momčad PSG-a ove godine bogatija je za jedno bolno iskustvo od prošle godine.

[su_champions_league]

Na kraju Real je slavio protiv tog PSG-a ukupnim rezultatom 5-2, a Barcelona 6-5. U toj čarobnoj noći u Barceloni svi su pričali samo o nevjerojatnom povratku Barcelone, o fenomenalnom Neymaru, a znatno manje o “nedosraslom PSG-u” i o jakoj lošoj taktici Emeryja kakav je slučaj sada kada je Real prošao u daljnju fazu knock-out faze Lige prvaka.

Da sitaucija bude gora, navodi Rodriguez, Real je u tu utakmicu ulazio kao outsider protvi PSG-a dok je godinu prije Barcelona bila apsolutni favorit prije početka njihovog dvomeča. Na kraju si postavljamo pitanje – jesmo li zaista toliko navikli na uspjeh Real Madrida da je njihov uspjeh od 5-2 manje glorificiran nego Barcelonina pobjeda koja je nakon sebe uz veliku sreću koju su Katalonci imali – vukla i velike kontroverze u vezi suđenja…


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!