NaslovnicaVijestiDVOSTRUKI TRANSFER SKORO ZAVRŠEN: United napredovao u pregovorima za duo od 138...

DVOSTRUKI TRANSFER SKORO ZAVRŠEN: United napredovao u pregovorima za duo od 138 milijuna funti!

Manchester United ostvaruje napredak u svojim nastojanjima da zapečati transfere za braniča Harryja Maguirea i veznjaka Sportinga Lisabona Bruna Fernandesa.

DVOSTRUKI TRANSFER

Crveni đavoli su već neko vrijeme čvrsto povezani sa oba igrača, a izvori bliski klubu kazali su da u Unitedu vjeruju kako će potpisati oba igrača.

Iako je Maguire osobito vjerojatno skup – oko 85 milijuna u više – United je u snažnoj finansijskoj situaciji i čak bi mogli povećati svoj transfer budžet sa prodajom nekih igrača ovog ljeta.

Sporting je također postavio početnu cijenu od oko 70 milijuna funti za Fernandesa, ali Manchester United vjeruje da ga može dobiti za 53 milijuna, te da kombinacija od 138 milijuna funti za oba igrača bi mogla da odradi dobar posao.

Taj ukupni iznos United će vjerojatno dobiti od prodaje Paul Pogbe, a Times ga povezuje sa ponudom od 120 milijuna funti iz Juventusa, jer nejgov agent Mino Raiola potvrđuje da je u procesu prodaja njegovog klijenta sa Old Trafforda.

Romelu Lukaku također izgleda kao da će napustiti United ovog ljeta, a Belgijanac je već neko vrijeme čvrsto povezan sa Interom.

Čak i ako Pogba ostane, Likakuova bi prodaja trebala donijeti oko 75 millijuna funti kako bi se dodao proračunu za transfere Ole Gunnar Solskjaera, pa su ponude za Maguirea i Fernandesa savršeno pristupačne.

Ključno je što se oba igrača žele pridružiti Unitedu i obavijestili su svoje klubove u svojoj želji da im dse dopusti taj transfer.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!