NaslovnicaVijestiDVOSTRUKI TRANSFER U SIJEČNJU SPAŠAVA SEZONU VALVERDEA: Barcelona dovodi dva pojačanja za...

DVOSTRUKI TRANSFER U SIJEČNJU SPAŠAVA SEZONU VALVERDEA: Barcelona dovodi dva pojačanja za ukupnu naknadu od 196 milijuna eura!

Navodi se da će Barcelona pratiti dvojac Napolija Fabian Ruiza i Kalidou Koulibalyja, ali sigurno ih neće dobiti jeftino.

DVOSTRUKI TRANSFER

Katalonski divovi su napravili najgori početak sezone u La Ligi u 25 godina, osvojivši samo sedam bodova u prvih pet utakmica.

U kombinaciji sa njihovim remijem bez golova kod Borussije Dortmund u Ligi prvaka prošlog tjedna, trener Ernesto Valverde sigurno ima mnogo toga za razmisliti.

Vrijeme će pokazati hoće li uspjeti pronaći rješenja i vratiti sezonu na pravi put, ali špekulacije ih povezuju sa pojačanjima već iduće godine, to jest na zimu.

Bet365 kladionica daje bonus kredite dobrodošlice povodom početka Liga petica! 


Kao što je napomenuo Calciomercato, tvrdi se da je službenik Barcelone, Eric Abidal navodno tijekom vikenda na skaut misiji, gdje će pobliže da pogleda Ruiza, dok se sugerira da je Koulibaly odlična zamjena i nasljednik Gerarda Piquea u srcu obrane.

Zanimljivo je to što je Napoli prošlog lejta odbio ponudu Real Madrida za Ruiza, anjegov suigrač ima klauzulu od 150 milijuna eura koja će stupiti na nagu idućeg ljeta, piše Calciomercato.

Imajući to u vidu, moglo bi trebati 195 milijuna eura za obojicu Napolijevih igrača, pa ostaje da se vidi hoće li katalonski divovi imati finansijsku moć da se to dogodi sljedeće godine.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!